GoWish Partner

Ønskeskyen søger onboarding manager

Vi ønsker os en ny medarbejder. Drømmer du om at blive en del af et sprudlende team, som hver dag gør sit bedst for at skabe værdi for vores mere end 2 millioner brugere og 2.500 partnere, så er det her måske noget for dig. 

Ønskeskyen er Danmarks største online platform til ønske- og huskelister. Vi leder nu efter en dygtig onboarding manager, som skal være en del af vores voksende team. Du vil blive en del af et dynamisk team, som sørger for, at påbegyndelsen af nye partnerskaber sker hurtigt og effektivt. Du vil derfor være i tæt dialog med salgsteamet, som sender de nye partnere din vej efter en ny aftale er skrevet under.

Dine arbejdsopgaver:

 • Onboarde nye partnere i Ønskeskyens interne systemer
 • Tilsende partnere relevant information vedr. tracking og feeds
 • Assistere partnere med opsætning af tracking og Ønskeknappen
 • Sparring med salgsteamet om tracking og optimering af onboarding
 • Kontinuerlig optimering af CRM system og interne partner info

Hvem er du:

 • Du har erfaring fra en lignende stilling (el. tech support eller lign.)

 • Du er dygtig til at kommunikere, og gør det roligt, tålmodigt og med høj kvalitet

 • Du har erfaring med HTML eller anden basal kodning

 • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt

 • Du er en team-player og bidrager til at opnå fælles mål

 • Du er social, har et positivt sind, er løsningsorienteret og en god kollega

Om Ønskeskyen

Ønskeskyen er en online platform til at oprette og dele ønskelister med mere end 2 millioner danske brugere. Vores ambition er at blive meget mere end det, og derfor har vi brug for at have dig med på rejsen. Inden for de næste måneder går Ønskeskyen 2.0 live, i både Danmark og flere udenlandske markeder.

Med et nyt design og et nyt navn satser Ønskeskyen på at blive den største ønskeliste app på verdensplan. Men vi vil også være en personlig indkøbsassistent, som du kan bruge hele året til at holde styr på dine indkøb, og købe når prisen er bedst. Derudover vil Ønskeskyen 2.0 inspirere dig til at finde de produkter, som du kan ønske dig, samt hvad du skal give dine kære.

Arbejdsplads

Vores kontor ligger lige ved Østerport Station. Men da vi hele tiden bliver flere mennesker, flytter vi i starten af 2023 til Nordhavnen, tæt på Nordhavn station til endnu bedre lokaler. Her vil du arbejde i et energisk team, som både arbejder både tæt og godt sammen. Du vil referere direkte til Ønskeskyens kommercielle direktør. Vi har daglig frokostordning, pension, privat sundhedsforsikring, fredagsbar og meget mere. 

Løn forhandles individuelt ud fra kompetencer og erfaring.

Stillingen er fuldtid og arbejdspladsen er på vores kontor på Østerbro i København.

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt, men senest d. 31. januar 2023. 

Ansøgninger behandles fortroligt og samtaler vil blive afholdt løbende. 

Opstart

Hurtigst muligt eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig, og læse din ansøgning.

Skulle du have nogle spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst vores Head B2B Integration Jonas Castillo på mail: jc@onskeskyen.dk eller telefon +45 28 91 98 99