GoWish Partner

Ønskeskyen vil sikre mere tryghed for sine over to millioner danske brugere via nyt samarbejde med e-mærket

Via et nyt samarbejde med e-mærket vil Ønskeskyen sikre mere tryghed for deres mere end to millioner danske brugere. Det skal ske ved at give de webshop-partnere, som allerede er e-mærkede, mulighed for at vise deres certificering direkte på platformen og ved at gøre det attraktivt for endnu flere at blive e-mærkede.

Danmark har et af de mest differentierede e-handelsmarkeder i Europa med et væld af både små og mellemstore webshops. Således står virksomheder uden for top-20 for over 60% af den danske e-handelsomsætning. Og sidste år ønskede mere end to millioner brugere sig over 27 millioner forskellige produkter fra de over 2.500 webshops på Ønskeskyen.

Ifølge CEO hos Ønskeskyen, Casper Ravn-Sørensen, har det netop været en prioritet at afspejle markedet og give brugerne et bredt udvalg. Med det store udvalg af vidt forskellige typer af webshops følger dog et tilsvarende stort ansvar for brugernes tryghed og sikkerhed.

Morten Bjørn Mortensen COO Ønskeskyen supplerer:

”Det altoverskyggende for samarbejdet med e-mærket er en forbedret brugeroplevelse via fokus på sikker e-handel. Uden brugere, ingen Ønskesky. Vores kernefunktioner er omdrejningspunktet for vores platform, og det er vores fornemmeste opgave hele tiden at have brugeren i fokus samtidig med, at vi udvikler os. Initiativet med e-mærket sætter endnu en gang streg under, hvor vi bevæger os hen. Om det omhandler produktinformation såsom lagerstatus, leveringstid, bedre priser, kundetilfredshed eller sikker handel på nettet, så har alle disse elementer en ting til fælles – brugeren i centrum. Skaber vi værdi for vores brugere, så giver vi dem et incitament for at bruge Ønskeskyen, og derfor giver vores samarbejde med e-mærket mening”.

For e-mærket adm. direktør Martin Birkjær Madsen er samarbejdet med Ønskeskyen en del af e-mærkets fokus på ikke kun at være synligt på e-mærkede webshops, men på alle de platforme og kanaler, hvor danske forbrugere interagerer med webshops:

”e-mærket arbejder for en sikker nethandel, og under det hører jo i høj grad også at kommunikere den sikkerhed til forbrugerne. Derfor vil vi gøre det nemt for e-mærkede webshops at fremhæve deres certificering på alle de kanaler, hvor de interagerer med deres kunder. Og derfor er det oplagt for os at gå ind som en aktiv samarbejdspartner med Ønskeskyen, der ligesom e-mærket er en integreret del af mange danskeres online shopping,” siger Martin Birkjær Madsen.