GoWish Partner

VÆKST CASE

BYSTINEWINTHER HAR SET VÆKSTTAL HELT OP PÅ 1.000%

 

Stine Winther startede allerede med at designe smykker tilbage i gymnasiet, og i 2021 valgte hun og teamet i ByStineWinther at udfase deres tøjkollektioner for at dedikere sig 100% til smykkeuniverset. ByStineWinther udvider konstant med nye varer og styles for at kunne være på forkant med de nyeste trends. Ønsket om altid at være på forkant med de nyeste trends spillede også en stor rolle, da man gik ind i samarbejdet med Ønskeskyen.

DATA INSIGHTS

I DE NYESTE TRENDS

”Det har simpelthen været altafgørende for, at vi som lille virksomhed kan køre rundt og være med på trends, og at vi ligesom kan få lov til at spotte trends, inden der er konfirmationer, Mors Dag, Black Friday, julegaver – og hvad der nu skal købes ind til. Allerede fra starten af vores samarbejde i 2021, har vi set en markant stigning i vækst. Faktisk har vi nogle væksttal helt op på 1.000 procent, som jo er nogle rigtig gode tal, som vi er meget tilfredse med.

Stine Winther, Founder

ØNSKEKNAPPEN

VI FASTHOLDER KUNDERNE

Som en del af samarbejdet, hjalp vi med at implementere Ønskeknappen direkte på produktsiderne i webshoppen, så kunderne lettere kan gemme og dele de smykker, som de ønsker sig fra ByStineWinther.

“Vi har også opsat Ønskeknappen på vores hjemmeside, og det synes vi er super smart. På den måde undgår vi jo, at kunden glemmer, at de har set det her produkt, som de rigtig gerne vil have – og det skaber også den her dominoeffekt, hvor veninder og familie også får øjnene op for vores brand.”

– Stine Winther, Founder af ByStineWinther

SÅDAN FÅR DU ØNSKE­KNAPPEN PÅ DIN WEBSHOP

Ønsker du at se, hvad Ønskeknappen kan gøre for din webshop? Download vores whitepaper om de mange muligheder, du kan udnytte som webshopejer med Ønskeknappen.

DOWNLOAD DEN HER...

Error: Contact form not found.