GoWish Partner

VÆKST CASE

NICE HAIR SÅ DERES SALG STIGE MED 200%

Nice Hair startede tilbage i 2009 i en kælder i Esbjerg, hvor Tonny Nielsen Bruun ved siden af sit studie startede med at sælge hårprodukter. Siden er Nice Hair vokset ud af kælderen til i dag at være 150 medarbejdere, der hver dag sender tusindvis af skønhedsprodukter ud til kunder i hele Europa. Det har fra starten været vigtigt for Nice Hair at lave sjovt, inspirerende og engagerende indhold på tværs af sine mange kanaler for at kunne skabe værdi for sin målgruppe.

ADGANG TIL NYE

KUNDER & MÅLGRUPPER

”Ønskeskyen giver os adgang til en lang række kunder, vi ikke kender i forvejen. De har et rigtig stærkt setup omkring markedsføring, hvor de kan hjælpe os med at blive eksponeret over for nye målgrupper. Samarbejdet har udviklet sig løbende. Sidste år havde vi en rigtig god forretning med dem, men efter vi indgik i en partneraftale på mere fast basis, har vi set salget stige med 202%.

Simon Tholstrup, Head of Marketing

HØR MERE OM ET PARTNERSKAB MED ØNSKESKYEN

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop? Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Error: Contact form not found.