GoWish Partner

IMERCO CASE

DANMARKS STØRSTE GAVEBUTIK

 

Imerco er blandt Damarks ældste butikker og åbnede for første gang dørene op i 1928. Siden er udviklingen gået fra klassisk isenkræmmer til Danmarks største gavebutik med butikker i hele landet og over 1600 ansatte. Samarbejdet med Ønskeskyen lå lige for, da både Imerco og Ønskeskyen ønsker at inspirere danskerne med gaveønsker til sig selv og dem, man holder af. Så det er på mange måder et “match made in heaven”.

VÆKSTSKABENDE

ET SAMARBEJDE, HVOR VI UDFORDRER HINANDEN

”Vi bruger Ønskeskyen som en legekammerat, hvor vi sammen kan teste forskellige ting af. Vi prøver meget at udfordre hinanden – både Ønskeskyen og Imerco den anden vej. Indtil videre har vi rigtig stor succes sammen med dem. På dagligt plan bidrager de med at skabe vækst, og de bidrager med at iscenesætte vores brand over for en målgruppe, som vi ikke selv tidligere har haft fat i.

Peter Hvidberg, Head of Omni Handel

HØR MERE OM ET PARTNERSKAB MED ØNSKESKYEN

Ønsker du at se, hvordan du med et partnerskab hos Ønskeskyen kan vækste din webshop? Udfyld formularen, så kontakter partner-teamet dig inden for to hverdage.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN

Error: Contact form not found.