GoWish Partner

20% VÆKST I TILFØJEDE PRODUKTER PÅ
ØNSKESKYEN

Lirum Larum Leg er et online børneunivers, der med sine håndplukkede ting til leg og indretning ønsker at gøre leg til eventyrlige åndehuller, hvor store og små glemmer tid og sted. Siden 2006 har shoppen vundet flere priser og sælger i dag til legesyge sjæle i både Danmark og Norge.

Målet er at hjælpe mødre, fædre, bedsteforældre, mostre, fætre, legeonkler, pædagoger, så legen bliver nem og overskuelig ved at skabe inspirerende rammer, hvor leg er kilde til hygge, sjov, nærvær og fordybelse.

20% VÆKST

MED ØNSKEKNAPPEN

”For os var det super vigtigt at få Ønskeknappen ind på produktkortet, sådan så kunderne nemt kan tilføje ønsker til deres ønskelister. Og vi kan se, at efter vi har lagt den ind på produktkortet, er der 20% flere ønsker, som bliver lagt ind på ønskelisterne.”

Anja Lytzen, Ejer og Iværksætter

Lirum Larum Leg pakker cirka 100.000 gaver ind hvert år, og det inspirerende univers i Ønskeskyen var derfor et oplagt match til et samarbejde.

SÅDAN FÅR DU ØNSKE­KNAPPEN PÅ DIN WEBSHOP

Ønsker du at se, hvad Ønskeknappen kan gøre for din webshop? Download vores whitepaper om de mange muligheder, du kan udnytte som webshopejer med Ønskeknappen.

DOWNLOAD DEN HER...

Error: Contact form not found.