GoWish Partner

JEWELRY BY GRUNDLED CASE

Med et ønske om at glæde endnu flere kunder med tidløse smykker er en stigning i clicks på 179 % en fantastisk vækst for smykkebrandet Jewelry by Grundled.

Jewelry by Grundled startede som et fordybelsesprojekt tilbage i 2015. Siden har smykkeuniverset uviklet sig til meget mere end det. Virksomheden har formået at cementere sig som en foretrukken smykkeforhandler blandt rigtig mange kunder. 

Missionen hos Jewelry by Grundled er at glæde endnu flere kunder med klassiske designs, der er tidløse, vedvarende og ikke blot passer til forbigående trends. I et samarbejde med smykkevirksomheden tager Ønskeskyen del i at nå den målsætning. Siden partnerskabet har Jewelry by Grundled oplevet en kærkommen vækst i clicks fra Ønskeskyen til deres website – en stigning på hele 179%.

STIGNING I CLICKS

GIVER BLOD PÅ TANDEN

”Vi er stolte af den forretning, vi har opbygget indtil nu, og synes, det er et privilegie at udvikle og designe smykker til kunder, som sætter pris på den kærlighed og øje for detaljen, som vi altid vægter højt i vores designs og produktion. Og så giver det bare virkelig blod på tanden, når vi i samarbejdet med Ønskeskyen kan se vores clicks have en stor procentmæssig stigning og oplever, at potentialet for vores forretning på den måde fortsætter med at være kæmpestort.”

Helle Just Weiling, Designer & Indehaver

SÅDAN FÅR DU ØNSKE­KNAPPEN PÅ DIN WEBSHOP

Ønsker du at se, hvad Ønskeknappen kan gøre for din webshop? Download vores whitepaper om de mange muligheder, du kan udnytte som webshopejer med Ønskeknappen.

UDFYLD FORMULAREN

Error: Contact form not found.