GoWish Partner

DENOMO CASE

Livsstilsshoppen Denomo har fortsat sin udvikling sammen med Ønskeskyen og oplevet en vækst i clicks på 173 %.

Denomo har haft vind i sejlene siden 2019, hvor virksomheden blev sat i søen med en målsætning om at garantere stilfulde kvalitetsmøbler og sublim service. Webshoppen er velbesøgt og bliver hele tiden opdateret til kundernes fornøjelse.  

Med sine tre år som e-mærket webshop er Denomo fortsat under udvikling – og efter et samarbejde med Ønskeskyen er væksten i clicks ikke til at tage fejl af. Livsstilsvirksomheden har efter implementering af Ønskeknappen på deres website set en stigning i clicks fra Ønskeskyen på hele 173 %.

GLADE KUNDER

ER FØRSTEPRIORITET

”Vi har helt fra start haft et kæmpestort drive for at udvikle vores boligindretningsforretning. Den vokser hele tiden, og den seneste tid sker en stor del af den vækst også i kraft af vores samarbejde med Ønskeskyen. Kunderne er vores absolutte højeste prioritet, og Ønskeknappen på vores site gør det supernemt for vores kunder at tilføje produkter direkte fra webshoppen til deres ønskelister. Responsen er god fra brugerne, og det ser vi i den grad i væksten af clicks på vores website.”

Henrik Clausen, Ejer & Stifter

SÅDAN FÅR DU ØNSKE­KNAPPEN PÅ DIN WEBSHOP

Ønsker du at se, hvad Ønskeknappen kan gøre for din webshop? Download vores whitepaper om de mange muligheder, du kan udnytte som webshopejer med Ønskeknappen.

UDFYLD FORMULAREN

Error: Contact form not found.