GoWish Partner

C.CENTRUM CASE

C.Centrum integrerede Ønskeknappen på deres website og så væksten i deres clicks stige med 226%.

C-Centrum byder på et bredt udvalg af produkter, der er perfekte som personlige gaver. Hos dem har man mulighed for at designe helt unikke indgraveringer i sine gaver, så ens kære med sikkerhed bliver overrasket over den personlige gestus. 

Med et bredt sortiment, der i den grad henvender sig til gode og inspirerende gaveindkøb, var det helt nærliggende for C.Centrum og Ønskeskyen at indgå et partnerskab. Som en del af samarbejdet er Ønskeknappen blevet implementeret på produktsiderne i C.Centrums webshop, så kunderne nemt kan gemme og dele deres gaveønsker.

EN VÆKST

PÅ 226 % CLICKS

”For os har det været indlysende at indgå i et samarbejde med Ønskeskyen og integrere Ønskeknappen på vores website. Langt størstedelen af vores kunder køber vores produkter som gaver til bryllupper, fødselsdage, dåb eller konfirmationer, og det er også det, vi brander os på. Siden vi fik Ønskeknappen implementeret, har vi set en vækst i clicks på hele 226 % fra Ønskeskyen til vores website.”

Anders Møller, ansvarlig for salg og marketing

SÅDAN FÅR DU ØNSKE­KNAPPEN PÅ DIN WEBSHOP

Ønsker du at se, hvad Ønskeknappen kan gøre for din webshop? Download vores whitepaper om de mange muligheder, du kan udnytte som webshopejer med Ønskeknappen.

UDFYLD FORMULAREN

Error: Contact form not found.