GoWish Partner

GLOBE STUDIOS CASE

Efter Globe Studios og Ønskeskyen indgik et samarbejde, har Globe Studios oplevet en vækst i clicks på over 2.000%

På trods af Globe Studios korte levetid, har virksomheden formået at få hånd om tusindvis af Danmarks unge og ligeledes voksne, der dagligt repræsenterer brandet, som omvendt repræsenterer folket, diversitet, unisex og er bygget op på forene alle med globussen som symbol.

Ambitionerne er klare, og har været det fra Globe Studios fødsel. De ønsker at skabe et unikt tøjbrand med fokus og udgangspunkt i egne kerneværdier, på deres helt egen måde. Med fokus på en ansvarlig, etisk og positiv fremgang, vil de fortsætte den ekstraordinære vækst og dagligt klæde, inspirere og dele visionen med tusindvis af mennesker.

Med visionen om at komme bredt ud til danskerne med bæredygtigt og gennemført designet unisex-tøj lå samarbejdet mellem Globe Studios og Ønskeskyen lige til højrebenet.

TRAFIK

STEG MED 2.061%

”Som relativt ny virksomhed er det alfa omega for os at indgå gode partnerskaber, som kan booste vores eksponering over for både eksisterende og nye kunder. Siden vi indgik en aftale med Ønskeskyen, har vi set en ekstraordinær stigning i clicks fra Ønskeskyen til vores website på hele 2.061 pct. Det er vi naturligvis rigtig godt tilfredse med, og vi har en klar forventning om, at tallet kommer til at stige endnu mere den kommende tid.”

Yazn Razik, Ejer & Stifter

SÅDAN FÅR DU ØNSKE­KNAPPEN PÅ DIN WEBSHOP

Ønsker du at se, hvad Ønskeknappen kan gøre for din webshop? Download vores whitepaper om de mange muligheder, du kan udnytte som webshopejer med Ønskeknappen.

UDFYLD FORMULAREN

Error: Contact form not found.